Telefon:  0045 86 30 00 34  |  Mobil:  0045 40 47 39 32  |  

DK | ENG | DE

Jeg tilbyder

Hvorfor dyre-assisterede aktiviteter eller terapi?

Dyreunderstøttet arbejde og terapi med lamaer er nyt i Danmark.

Dette arbejede er forskelligt fra hesteterapi og arbejde med heste.

Hvad der sker er afhængige af klientens/patientens behov og behandlingens målsætning. Det betyder ikke at man hver gang går en tur med dyret. Der er mange forskellige måder at arbejde med og omkring dyret på, for eksempel, at være sammen med dyret i stalden eller at være aktiv med dyret. Terapien sker målrettet og trinvis og den er meget vel forberedt og planlagt.

Arbejdet sammen med dyret har en afslappende og beroligende effekt.

Dyr vurderer ingenting – de er lige glade med trends, mode og gruppepress. De er ikke interesseret i, hvilket tøj du har på eller hvordan du ser ud.

Forholdet til dyr kræver og fremmer opmærksomhed, hengivenhed, kærlighed og respekt. Det samme, giver de tilbage til den person, der beskæftiger sig med dem.

Dette er en fantastisk måde at finde en vej til sig selv på, til at uddybe respekt for alle levende væsener, og forstærke sin empati og sin egen styrke. Samtidig er det muligt at slappe af, reducere stress og fokusere på naturen.

Den samme mulighed findes der selvfølgelig også med de fleste dyrearter (heste, hunde, katte, svin, delfiner …), men lamaer (og alpakaer) er meget mere specielle:

De er meget venlige og nysgerrige, men de holder deres distance, som de først opgiver, når de kan vurdere den person de står over for og føler sig trygge. De er dyr, som holder afstand, og de kommer normalt udelukkende af sig selv og de kan ikke lide at blive chikaneret.

De er meget opmærksomme og kærlige med mennesker. Dette er en god mulighed for at arbejde med meget forskellige klienter og patienter.

Det er for eksempel muligt at arbejde med mennesker med psykiske lidelser, sociale lidelser eller sociale problemer. Børn, der har problemer i skolen, mennesker, hvis stress niveau er for højt, eller som viser en begyndende udbrændthed kan have stor nytte af lamaterapi.

Patienten, klienten, eller barnet må være forsigtige, opmærksomme og koncentrerede når de omgås lamaerne.

Det er muligt at lindre psykiske problemer og at reducere og behandle traumatiske begivenheder i livet.

Forud for hver dyrassisteret behandling, udfører vi en detaljeret samtale med klienten, patienten og eventuelt dennes læge eller psykoterapeut for at finde du af hvor mange sessioner der er nødvendige.

Herefter planlægger/ målsætter vi hver enkelt session eksplicit, og evaluerer og vurderer i detaljer.

Pris per behandlingsenhed (50 min) 820 kr. inkl. moms

Vi tilbyder en særlig pakke til forebyggelse af stress og stress håndtering.
Velegnet for både medarbejdere i virksomheder og enkeltpersoner, hvis daglige liv er præget af stress og stress bivirkninger.

I samtalen og samværet med dyrene får du “fødderne på jorden“ igen. Vi søger årsagen til din stress og finder strategier til hvordan du kan reducere den.

Pakken indeholder 4 enheder.
3 gange en time : stress reduktion og håndtering af stress
1 gang ca. 2,5 time : endelig evaluering med lama vandretur

Tilbudet gælder enkeltpersoner.

Prisen er 2350,-kr inkl. Moms

En dag teori og praksis for begyndere, entusiaster og fans. Lamaer og alpakaer er forskellige fra andre dyr – de er faktisk små kameler. Uforlignelige og utrolig tiltalende. Flere og flere mennesker ønsker at holde dem. Men deres holdning, deres behov er forskellige fra andre dyr. Det er ikke svært at holde dem, hvis man kender deres særheder. Derfor tilbyder vi dette kursus. Du vil blive informeret om dens oprindelse og historie, særheder i pleje og fodring. Du får den grundlæggende viden om pleje, håndtering og træning.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dine dyr

Tilmeldinger telefonisk eller e-mail

Kl. 10.00 – 17.00 med kaffe, snacks og alle materialer

Minimum 4 max. 6 deltagere:

Pris per person 1.065 kr.

Kursus for Enkeltpersoner – 4 timer efter aftale:

Pris 1.875 kr.

Vi er glade for at træne din lama/alpaka til at gøre håndtering, pleje, eller arbejdet med dyret lettere.

Vi kommer til jer eller I kommer til vores gård og lærer know-how.

Priserne til hjemmebesoeg sker efter aftale.

Se også vores tilbud ”Basiskursus” for grupper og enkeltpersoner.

Du har i åbningstiden mulighed for at besøge lamaerne, 50 minutter i stalden eller på græsningsarealer. Her kan du observere dyrene, og føle kontakten! Lytte til den typiske støj: tygning når de spiser hø, og deres sange. Male et billede eller fotografere dit yndlingsdyr! Stille spørgsmål og lære interessante fakta om disse smukke, venlige dyr.

Lad dig inspirere. Det er godt at have fornuftigt fodtøj på.

Børn 50 kr.

Voksne 75 kr.

At gå en tur med en lama er en vidunderlig oplevelse. En oplevelse af dyrene på tæt hold – men også en oplevelse af hvordan du selv påvirker dyrene og deres adfærd. Til priser fra 100 kr. og opefter tilbyder vi guidede vandreture fra 1,5 til 3 timer og for grupper op til 10 personer. Vandreturene fører lige igennem et skønt sommerhusområde, ned til stranden og langs med kysten. På turen har du en vidunderlig mulighed for at opbygge et forhold til den lama du fører, at nyde naturen, slappe fuldstændigt af og finde dig selv. Lamaer er hårdføre dyr – og alle aftalte vandreture gennemføres, også i regnvejr.

Lav en aftale. Da det kan ske, at vi er på tur med dyrene, arbejder med lamaerne og derfor ikke umiddelbart har mulighed for at gå en tur med dig, derfor beder vi dig ringe i forvejen. Du har brug for solide sko og tøj alt efter vejrforholdene. Vi forbeholder os retten til at aflyse turen, hvis du ikke har solide sko på. Omkostningerne i den forbindelse vil blive faktureret til dig alligevel.

1,5 timer: 150 kr. (barn) 170 kr. (voksen)

2 timer: 170 kr. (barn) 220 kr. (voksen)

3 timer: 250 kr. (voksen)

Personer der helst vil gå en tur helt alene, betaler et tillæg af 20% af turens pris.

Dette tilbud er fortrinsvis for børn eller ”voksne børn”. Du tilbringer omkring 45 minutter sammen med en lama på gården og får dermed også mulighed at lære interessante fakta om dyret. Du kan tage kontakt og lære at føre det. Ved udgangen vil du modtage Lama kørekort og en lille souvenir. Tilbuddet egner sig også til yngre børn for eksempel som en del af en børnefødselsdag. Igen er robuste sko påkrævet, og forældrene har ansvaret for ders børn.

Prisen er 175 kr.

En speciel oplevelse: I forbindelse med jeres møde med de ekstraordinære dyr får I samtidig bevægelse, naturnydelse og afslapning!

Varighed fra 3,5 til 4 timer.

I får en mulighed for at lære at kende dyrene og hjælpe med at forberede dem til jeres 2-timers vandretur.

Efter en behagelig, afslappende tur i naturen, hvor I kommer til at kende jer selv og dyret, følger en informativ vejledning, hvor vi besvarer alle jeres spørgsmål omkring emnet lama.

Efter turen har I mulighed for at nyde stilheden med en velsmagende sandwich, hjemmebagt kage og kaffe eller te, mens I observerer dyrene eller har mulighed for at stille flere spørgsmål, og afslutte oplevelsen.

En god måde at være sammen med kollegaer og medarbejdere i en travl hverdag, hvor I kan finde fælles fred, styrke sammenholdet og finde styrke til at løse flere opgaver i hverdagen.

Udfluktspakken tilbydes til 10-12 personer.

Vores pris per person 600, –kr inklusiv picnic i dyrenes areal

Uden picnic 500, – kr

Vi vil med glæde tilpasse vores tilbud til jeres ønsker!

Vi hjælper gerne med at gøre din store fest til en uforglemmelig oplevelse.

Med glæde tilpasser vi vores tilbud til dine ønsker!

Pris fra 850 kr. + Kørselstillæg

Tidsrammen er 1,5 til 2 timer inklusive forberedelse og briefing.

To børn fører en lama. En eller to voksne omsorgspersoner kan komme med gratis.

Turen opmuntrer og fremmer teamarbejde, gensidig respekt og ansvar. Samtidig er det muligt at observere naturen og styrke selvtilliden.

En usædvanlig oplevelse.

Prisen pr. barn 75 kr.

Strikkegarn

Hånd klippet lama uld sorteret og maskin spundet individuelt efter farve . Ulden er i naturlige farver i hvide, brune og grå toner til varmt og blødt luksus tøj.

Vælg den passende uld til din individuelt tøj!

Pris per 100 g. 145 kr.

Råuld

fra lama og alpaca vejlegnet til spindning og filtnig også I forskellige farver
pr. kg. 300 kr.

Vi bytter også kardebånd og kardeflis til alle som har deres egen rok
pr. 100 g. 95 kr. 

Åbningstider

For at byde Dem den bedste oplevelse og service, arbejder vi efter aftale. Værs’go at contactere os for at aftale den bedste tid for Dem. Se venligst vores arrangementer!

Mandag  09.00 – 17.00
Tirsdag  09.00 – 17.00
Onsdag  09.00 – 17.00
Torsdag  08.00 – 12.00
Fredag  Lukket
Lørdag  Lukket
Søndag  10.00 – 16.00
Helligdage efter aftale (Fra November til og med februar er der lukket Søndag)

Husk: terapi og vandreture kun efter aftale. Venligst ring i forvejen!

Skriv direkte til mig

Jeg har læst og accepteret vilkårene og betingelserne.
Læs vilkårene og betingelserne her

Vi vil rigtig gerne svare på deres henvendelse så hurtig som muligt, derfor er det nødvendigt at skrive email- adressen korrekte. Har de tjekket adressen?