Mobil:  0045 40 47 39 32  |  

DK | ENG | DE

Jeg tilbyder

Coaching

Vi tilbyder en særlig pakke til forebyggelse af stress og stress håndtering.
Velegnet for både medarbejdere i virksomheder og enkeltpersoner, hvis daglige liv er præget af stress og stress bivirkninger.
I samtalen og samværet med dyrene får du “fødderne på jorden“ igen. Vi søger årsagen til din stress og finder strategier til hvordan du kan reducere den.

Pakken indeholder 2 enheder.
2 gange 2 timer : stress reduktion og håndtering af Deres personlig stress, øvelser der hjælper I hverdagen samt evelueringen

Tilbudet gælder enkeltpersoner og medarbejdere af forskellige firmaer.

Prisen per person se prislisten

Citat:
“… lamaen / alpakkaen opfordrer dig til at flytte væk … (for at udvikle sig) … når tiden kommer”

Dit hjerte, din sjæl er fuld af ønsker, frygt, bekymringer, føler du at du nærmer dig en magtfuld ændring?

Lad dyrenes stilhed arbejde dybt på dig.

Fortæl hvad der straks kommer op, og se nøjagtigt på disse ønsker og muligheder og kom igennem til din indre fordybelse og overvejelse af situationen fra et andet niveau ind i din indre kraft og styrke. Så dit livsudtryk svarer nøjagtigt til den du er.

Info-/rådgivningsbesøg
1 time
Samtaleforløb fra 2 timer

Citat: Tierisch Gut; Arunverlag Regula Meyer

Målet med mindfulness-vandringen er, at rette opmærksomheden på ”her og nu”, at blive fri for distraktioner, der er fremherskende i hverdagen og reflektere over sig selv og samtidig at opfatte omgivelsens skønhed og nyde det med respekt.

Afhængig af størrelsen på gruppen, vil hver deltager have dens egen lama, eller to deltagere vil dele et dyr.

Lamaer er meget opmærksomme dyr, som altid holder øje med deres omgivelser, ser nye ting og genkender straks og kontrollerer detaljer. Samtidig afspejler de følsomme dyr den person, der går med dem og forventer sikkerhed, hensyn, koncentration og respekt.

Dette betyder, at deltagernes fulde opmærksomhed er rettet mod dyret og sig selv, situationen og omgivelsen. Enhver afvigelse fra koncentrationen, såvel som respektløs adfærd, fornemmer dyret øjeblikkeligt og ændrer måden at gå på. Fra bare at stå stille til stærk skræk.

Hver deltager får et tildelt dyr, som derefter forberedes (sammen med sin vandringspartner) til vandreturen. Dette handler om at lære hinanden at kende og om første indtryk, hvilket er vigtigt når man er sammen med dyret senere på turen.

I tilfælde af store grupper fører den ene partner først, og den anden træner sig selv i observation og udveksler efter halvdelen af vejen. Turen handler om opgaven med at forudse omgivelsen med lamaens øjne og tilpasse sig i overensstemmelse hermed og reagere rettidigt, når der truer “fare”. Dette inkluderer selvobservation samt opfattelsen af alle ændringer i omgivelsen, inklusive deltagerne.

Alle deltagere får en detaljeret instruktion med opgaver inden vi tager af sted, og ved afslutningen af turen er der tid til en evaluering / gennemgang for at uddybe “at blive opmærksom”.

En mindfulness-tur varer cirka 2,5 timer

Med mine kvalifikationer som kandidat i erhvervsøkonomi med erfaring som hotelchef, professionel pædagog med mere end 25 års erfaring med erhvervsuddannelsen og videreuddannelse, specialist i dyreassisteret terapi og selvstændig erhvervskvinde og min deraf følgende erhvervserfaring tilbyder jeg teambuilding, både med og uden et arbejdsforhold.

Læs mere om teambuilding her>

Terapi

Lamaterapi er en terapi som føles ikke som terapi, fordi man er sammen med vidunderlige dyr…
en alternativ terapi, der støtter, udvikler og forbedrer ressourcer og livskvalitet ved forskellige diagnoser og problemer i dyreunderstøttede interventioner. Du behøver ikke en læge henvisning.
Dyreunderstøttet arbejde og terapi med lamaer er nyt i Danmark. Dette arbejde er forskelligt fra hesteterapi / hundeterapi. Man kan sammenligne lamaterapi mere med delfinterapi. I de fleste lande i Europa kalder man lamaerne: Delfiner på græsgange.

Læs mere her

At vælge at gå en terapitur med en lama, er et valg man træffer ift. at man hat brug for eksempelvis kriseintervention, eller man ønsker at evaluere en begivenhed / en proces i livet, har en diagnose og vil gerne afprøve hvordan terapien kan virke.

Terapituren bruges bevidst som støtte i en proces med selvopdagelse, som hjælp ved problemløsning, fx både med en særlig udfordring i familiemiljøet, fx strukturelle ændringer, pleje / ledsagelse af pårørende, belastende diagnoser, autisme, angst eller store forandringer i arbejdslivet, ADHS eller noget lignende, let depression, eller problemer i sociale relationer.

Turen kan bruges til enkel personer op til 4 deltagere (såsom familiemedlemmer der er involveret i processen / problematikken).
Inden turen starter, holder vi en samtale for at sætte fokus og mål på turen og jeg ”samler” jeres oplysninger.

Mens vi forbereder dyrene, ser vi allerede hvordan dyrene spejler den der arbejder lige med dem. Derfor er det muligt at evaluere med det samme mens vi er sammen med dyrene, også undervejs og at finde under turen bestemte redskaber der kan bruges i jeres hverdag.
Til sidst evaluerer vi hele turen og finder en rundt afslutning, hvis det er vigtigt så få I øvelser med hjemme, som er en tydelig forskel til vores alm. aktivitets-/oplevelses ture.

Turen kan bruges som enkel tur, der er enestående oplevelse der øger livskvalitet, livsglæde og velvære og som forløb, såsom en procesvejledning.
Man skal bare være opmærksom på, at det ikke er det samme som et terapiforløb, der er som regel meget mere intens og langvarigt og velegnet til andre problematikker.

Jeg glæder mig til at hjælpe jer med at finde jeres vej.
Persontal 1 – max. 4
Varighed ca. 1,5 timer

Aktiviteter

(er ikke Lama terapi)

At gå en tur med en lama er en vidunderlig oplevelse. En oplevelse af dyrene på tæt hold – men også en oplevelse af hvordan du selv påvirker dyrene og deres adfærd.

Vi tilbyder forskellige guidede vandreture.

Vandreturene fører lige igennem et skønt sommerhusområde, ned til stranden og langs med kysten. På turen har du en vidunderlig mulighed for at opbygge et forhold til den lama du fører, at nyde naturen, slappe fuldstændigt af og finde dig selv og forandre dit blik på det ”her og nu” med øget og fokuseret opmærksomhed.

Vandreture gennemføres altid efter fast aftale/ bestilling (booking som personlig oplevelse efter aftale) eller findes som fast arrangement med et mindst og et max antal af deltagere. Fx. vores ferieprogram eller weekend ture.

Lamaer er hårdføre dyr – og alle aftalte vandreture gennemføres, også i regnvejr.
Jeg aflyser turen kun ved storm, tordenvejr og hård regn.

Du har brug for solide sko og tøj alt efter vejrforholdene. Vi forbeholder os retten til at aflyse turen, hvis du ikke har solide sko på. Omkostningerne i den forbindelse vil blive faktureret til dig alligevel.

Er velegnet til personer der fx. har autisme, ADHS eller noget lignende, Depression, eller problemer i sociale relationer.

Persontal 1 – max. 4
Varighed ca. 1,5 timer

Vi tilpasser turen til klientens / smågruppens udfordringer og der er altid omsorg under turen med meget mere tid til evaluering som er en tydelig forskel til vores alm. aktivitets-/oplevelses ture.
En terapi tur kan gentages med fastsat måde eller være en enestående oplevelse der øger livskvalitet, livsglæde og velvære.

Jeg glæder mig til jeres besøg.

Lamabesøg – Gårdbesøg

Du har i åbningstiden mulighed for at besøge lamaerne, 60 minutter i stalden eller på græsningsarealer. Her kan du observere dyrene, og oprette kontakt! Lyt til deres typiske lyd: tygning når de spiser hø, og deres sange. Mal et billede eller fotografer dit yndlingsdyr! Stil spørgsmål og lær interessante fakta om disse smukke, venlige dyr! Lad dig inspirere! Det er godt at have fornuftigt fodtøj på!

Dette tilbud er fortrinsvis for børn eller ”voksne børn”.
Du tilbringer omkring 60 minutter sammen med dyrene på gården og får dermed mulighed at lære interessante fakta om dyret.

Du kan tage kontakt og lære at føre det, du har mulighed at arbejde kreativt med lama uld.
Ved besøgets afslutning vil du modtage et Lama kørekort og en lille souvenir.

Tilbuddet er velegnet også til yngre børn for eksempel som en del af en børnefødselsdag.
Igen er robuste sko påkrævet, og forældrene har ansvaret for deres børn.

Tidsrammen er 1,5 timer inklusive forberedelse og briefing.
To børn fører en lama. En eller to voksne omsorgspersoner kan komme med gratis.
Turen opmuntrer og fremmer teamarbejde, gensidig respekt og ansvar. Samtidig er det muligt at observere naturen og styrke selvtilliden.
En usædvanlig oplevelse.

Pris: se prislisten

Kurser

Kursusbeskrivelse
For at give lamaerne og alpakaerne et godt liv, er man nødt til at lære hvordan de skal passes, håndteres og fodres og meget mere.
Derfor byder jeg et ”Grundkursus i lamaholdning og pleje”
på søndag den 16.april 2023 kl. 9:00 – 17:00
på søndag den 20. august 2021 kl. 9:00 – 17:00
Alle deltager lærer at håndtere dyr, at gi’ dem den pleje de har behov for, hvilken foder i hvilken kvalitet og hvilke ekstra stoffer der kan/ skal være. Der er en masse praktiske øvelser, og vel udvalgt teori, for at ha’ funderet viden om lamaer og alpakaer når man går hjem. Alle deltager får et handout, så de ikke har brug for at skrive en masse og bagefter er der mulighed for at ringe så tit som nødvendigt, hvis der opstår spørgsmål under hverdagen med dyrene.
1. Introduktion
2. Grundlæggende informationer
3. Fodring
4. Håndtering -øvelser
5. Træning – øvelser
6. Dyrehold
7. Pleje af dyrene /sundhed – øvelser
8. Avl
9. Vurdering af dyret
10. Registrering
11. Fritids aktiviteter: trekking og andre aktiviteter
12. Terapi – uddannelses muligheder
13. Brug
Tillæg
1. Fødsel
2. Foderkvalitet – hø, wrap og mineraler
3. Vand
4. Billeder af kropsbygning / anatomi
5. Mennesker og dyr – hvordan skal man klare forholdet
6. Parasitter
7. Vigtige giftplanter
8. 12 spørgsmål inden jeg køber en lama /alpaka
9. Billeder om pleje og håndtering
10. En oversigt over litteratur
Frokost og kaffepause inkl. forplejning

Kursusleder Beate Regnery

For tilmelding og spørgsmål er I velkommen til at ringe under:
mobil 4047 3932 eller skrive en mail til: info@ebeltoft-lamaer.com
Deltagere min 4 og max 8 personer
Pris per person inkl. handout og forplejning 1720,00 DKK
Under 4 deltager er prisen 1995,00 DKK
Tilmelding senest 10 dage før.

Et kursus til alle der gerne vil lamaer/alpakaer eller der har dem allerede og synes det ville være godt at lær hvordan dyrene skal passes eller fordybe sin viden..

Grundkursus i lama- og alpaka holdning, pasning og pleje

Andre tilbud

Til virksomheder byder vi skræddersyede løsninger, lige fra udflugten som er sjov og forbinder kollegaerne til professionel teambuilding, mindfulness og stresscoaching.
Hvis man ikke vil det store >alvorlige< teambuilding, er det helt sikkert er det en unik oplevelse til alle i teamet at komme på en hyggelig tur til Ebeltoft Lamaer’s Gård og at få en udflugt som forbinder både sociale komponenter, mindfulness i hverdagen med naturoplevelsen og et møde med usædvanlig venlige og smukke dyr, som er ledsagere i hele oplevelsen.

Læs mere om firmaarrangementer her>

Konfirmations- /bryllups-/fødselsdagsevent eller Firmafest
med lamaerne

Vi hjælper gerne med at gøre din store fest til en uforglemmelig oplevelse.
Med glæde tilpasser vi vores tilbud til dine ønsker!

Strikkegarn
Hånd klippet lama uld sorteret og maskin spundet individuelt efter farve . Ulden er i naturlige farver i hvide, brune og grå toner eller er plante farvede. Velegnet til varmt og blødt luksus tøj.
Vælg den passende uld til dit individuelle tøj!
Ulden er altid I begrænsete mængder efter årgangen.
Løbelængden og strikkepinde styrke forskellige.

Pris per 100g efter udbytte og kvalitet

Råuld
fra lama og alpaka velegnet til spindning og filtnig. Findes i forskellige farver.

Hvis det er muligt bytter også kardebånd og kardeflis til alle

Vi byder værdi gavekort, brugeligt til alle vores tilbud

Købet af gavekort sker kun efter individuel aftale og efter Deres specielle ønsker vedr. tekst, anledning m.m.
Værs’go at ringe for at få en personlig ekspedition.

Udsendelsen per email

Åbningstider

Vi holder åbent mandag - søndag hele året
rundt efter program og aftale.
Fra november til og med februar er der lukket om
søndagen.
Vi går ikke på tur den 24. 25. 31. December og den
1. Januar

Booking og tilmelding:
Mobil 4047 3932
Email: info@ebeltoft-lamaer.com
Eller via hjemmesidens kontaktformular.

For at byde Dem den bedste oplevelse og service, arbejder vi efter aftale. Værs’go at kontakte os for at aftale den bedste tid for Dem.
Se venligst vores arrangementer!

Skriv direkte til mig


    Jeg har læst og accepteret vilkårene og betingelserne.
    Læs vilkårene og betingelserne her

    Vi vil rigtig gerne svare på deres henvendelse så hurtig som muligt, derfor er det nødvendigt at skrive email- adressen korrekte. Har de tjekket adressen?

    Ebeltoft Lamaer